5 parasta BlackBerry-sovellusta terveytesi seuraamiseen

Jos olet huolissasi terveydestä ja kunnossapidosta ja satut omistamaan Blackberry-puhelimen, voit tehdä paljon monenlaisilla Blackberry-myymälöissä olevilla sovelluksilla. Matkapuhelinsovellusten kehittäjät ovat olleet edelläkävijöitä mahtavien apusovellusten julkaisemisessa, jotka voivat auttaa melkein mitä tahansa. Tästä syystä alla on joitain Blackberry-sovelluksista, jotka ovat välttämättömiä kaikille terveydestä ja kunnosta kiinnostuneille henkilöille, jotka omistavat tämän matkapuhelimien markkinaraon.

MyFitnessPal

MyFitnessPalin on oltava helpoin käyttää ja nopein kalorilaskuri, mitä Blackberry-myymälöistä on saatavilla. Yli 1 700 000 ruoan ja niiden kalorilaskurin sisältävän tietokannan ansiosta tämä sovellus on ehdottomasti asettanut riman kaikille muille kuntosovelluksille. Tämä sovellus sisältää noin 350 harjoitusta, jotka seuraavat kardio- ja voimaharjoittelua. Käyttäjä voi helposti asettaa itselleen asetetut tavoitteet ja räätälöidä ne myös tarpeisiinsa.

Sportrate

Jos etsit yksinkertaista tapaa käyttää kuntosovellusta upealla käyttöliittymällä ja käyttöliittymällä, Sportrate on paras sovellus. Tämä sovellus ei sisällä vain paljon toimintoja käyttäjälle, vaan myös GPS-seurantaominaisuuden, jonka avulla voit tallentaa edistymisesi koko hoitosi ajan. Ole valmis ja valmis maksamaan muutama dollari saadaksesi sovelluksen täyden version. Mutta jos olet sitoutunut ryhtymään asioihin, se on jokaisen sentin arvoinen.

Endomondo

Seuraavaksi listallani tulee Endomondo. Endomondolla on hieman yli 20 miljoonaa käyttäjää ja niitä on edelleen tulossa. Kuten Sportrate, tässä kätevässä kuntoilusovelluksessa on GPS-ominaisuus seurata edistymistäsi, mutta se on jopa mennyt pidemmälle tarjoamalla verkkosivuston, jossa voit helposti seurata edistymistäsi yksinkertaisesti lukemalla kaavioita, kaavioita ja karttoja.
Juoksit tai kävelet, tämä monimutkainen sovellus antaa sinulle äänipalautteen suorittamistasi maileista/kilometreistä. Vaikka ilmainen versio on yhdistetty mainoksiin, voit ostaa pro-version heidän kaupoistaan ​​ja sanoa hyvästit mainoksille.

Fitness Pro

Jos pidät voimaharjoittelusta, et koskaan löytäisi Pro Fitnessin kaltaista henkilöä. Yli 300 sata lihasharjoitusta, jotka on luokiteltu rinnasta, jaloista, selästä, hartioista ja niin edelleen, et voi koskaan mennä vikaan tämän sovelluksen kanssa. Lisäksi, jos olet aloittamassa harjoitteluasi tauon jälkeen tai olet vain uusi kuntosalilla, tämä olisi loistava kumppani esittelemään sinulle painonvalaisua ja harjoittelua.

CascaRun

Tässä on toinen GPS-seurantasovellus kaikille kuntofanaatikoille, jotka omistavat Blackberryn. Tämä ei riko kenenkään pankkitiliä. Vain alle neljällä taalalla saat tonnia harjoituksia, jotka vaihtelevat lenkkeilystä, juoksemisesta ja ajamisesta aina kevyeen nostoon. Lisäksi, jos olet tosissasi pysyä kunnossa ja terveenä ja omistat sykemittarin, se voidaan yhdistää älypuhelimeen helposti Bluetooth-ominaisuuden kautta.