Saavuta haluamasi terveys- ja kuntotavoitteesi viidellä jännittävällä sovelluksella

Ronnie Coleman, kuuluisa kehonrakentaja sanoi kerran: “Kaikki haluavat olla kehonrakentajia, mutta kukaan ei halua nostaa raskaita painoja.” Jotain vastaavaa voisi sanoa väestöstä, koska kaikki haluavat olla kunnossa ja terveitä, mutta kukaan ei halua tehdä töitä saavuttaakseen haluttuja tuloksia. Tiedän, että se on vaikeaa ja kaikki tarvitsevat apua, joten tässä on joitain sovelluksia, jotka auttavat sinua kohti suuruutta, ja sinun tarvitsee vain seurata niitä.

Minun ruokavaliovalmentajani

Useimmat ihmiset tarvitsevat verkkovalmentajan, jos he haluavat laihtua, vaikka se olisi vain siksi, että heillä olisi joku, joka saa heidät vastuuseen, mutta sellaisen palkkaaminen on kallista ja sovelluksen käyttäminen valmentajana on seuraavaksi paras asia. Se voi myös auttaa sinua seuraamaan kaloreitasi, mikä on tärkein osa painonpudotusta. Voit lisätä matkan aikana muistutuksia auttaaksesi sinua selvittämään, mikä toimii ja mikä ei, sekä ladata paljon inspiroivia valokuvia, jotta pysyt keskittyneenä tavoitteeseesi pudottaa X kilon määrä.

Liikkuu

Moves on paljon enemmän kuin askelmittari, minkä vuoksi olen päättänyt sisällyttää sen luetteloon. On mukavaa tietää, kuinka monta askelta olet ottanut päivässä, koska tiedät, mitä voit voittaa, mutta jos tämä on kaikki mitä haluat, voit valita minkä tahansa halvan askelmittarin. Movesin avulla voit seurata liikkeitäsi kartalla ja arkielämäsi muuttuu minitarinaksi. Se toimii, jos matkustat myös pyörällä, eikä sinun tarvitse kertoa sovellukselle, ettet kävele, sillä se voi hoitaa kaiken itsestään.

FitStar Personal Trainer

Jos haluat palkata personal trainerin, et normaalisti voisi palkata NFL-legendaa auttamaan sinua saavuttamaan tavoitteesi, mutta FitStarissa sinua kouluttaa kukaan muu kuin Tony Gonzalez. Hän opastaa sinua harjoitusten läpi, ja sovellukseen sisäänrakennettu tehokas ohjelmisto pystyy tarjoamaan sinulle räätälöityjä ohjelmia, kun aloitat henkilökohtaisten tietojen syöttämisen. Jos haluat tulla vahvimmaksi versioksi itsestäsi, FitStar voi varmasti auttaa sinua pääsemään sinne.

Garmin Fit

Garmin Fitin avulla voit seurata monia eri asioita harjoituksen aikana, ja yksi niistä on polttamiesi kalorien määrä. Tästä on apua kaikille, jotka yrittävät laihtua, koska saavutat tavoitteesi paljon nopeammin, kun pystyt pitämään päivittäisen kokonaiskalorimääräsi tietyn rajan alapuolella. Voit myös mennä harjoitushistoriaasi ja kartoittaa edistymistäsi kuukausien ja vuosien aikana, mikä kertoo, kuinka hyvin olet kehittynyt tai jos sinun on aloitettava kovemmin.

Yksinkertaista

Jos koet tietynlaista kipua MMA-tuntien tai kuntosaliharjoittelun jälkeen, voit pitää kirjaa siitä Symple-sovelluksessa. Voit jopa mennä syvemmälle kertomalla sovellukselle, että tunnet kipua tietyn luokan tai istunnon jälkeen. Jonkin ajan kuluttua alat nähdä kuvioita nousevan esiin ja tiedät heti, mikä tietty asia aiheuttaa sinulle kipua. Pidä kirjaa jopa 20 oireesta samanaikaisesti ja opit pian paljon kehostasi, koska se kertoo sinulle, mitä teet satuttaaksesi sitä koko ajan.

Ryhdy uudeksi sinä

Jos olet yrittänyt tulla kuntoon ja terveeksi vuosia, tässä on tilaisuutesi. Et voi epäonnistua, ja menestymiseen tarvitaan vain sovellusten oikea käyttö. Teet vain asiasi ja annat sovellusten hoitaa loput.