Parhaita tapoja parantaa kotia

Kodin parantaminen hyvin tehtynä on uskomattoman palkitsevaa ja tyydyttävää. Sen lisäksi, että harjoitat taitoa, joka antaa sinulle välittömiä konkreettisia etuja – eli se tekee kiinteistösi näyttävän paremmalta ja lisää käyttömahdollisuuksia –, mutta sen avulla voit myös olla luova, käytännöllinen ja täysin omavarainen. Oman sisustuksen ja huonekalusi luominen toimii loistavana keskustelunaiheena, tekee vaikutuksen vieraisiin ja antaa sinulle paljon enemmän vaihtoehtoja, kun haluat saada kodistasi kaiken irti.
Valitettavasti jotkut meistä eivät vain ole luonnostaan ​​lahjakkaita kodin sisustamisessa. Tarkoittaako se, että sinun pitäisi vain luovuttaa? Ei tietenkään! Kuten kaikki muutkin taidot, kodin parantaminen on jotain, jota voit parantaa harjoittelemalla ja harjoittelemalla. Näin…

Harjoitus tekee mestarin

Kuten useimmissa asioissa, tärkein tapa parantaa kodin parantamista on yksinkertaisesti harjoitella. Mitä enemmän kokeilet ja harjoittelet huonekalujen rakentamista ja kodin suunnittelua, sitä nopeammin huomaat, että taitosi kehittyvät ja luotat itsellesi kodin luomiseen.
Tämän käytännön avain on mennä verkkoon saadaksesi ohjeita ja inspiraatiota, ja sitten myös varmistaaksesi, että vähennät pihvejä harjoittelemalla ympäristössä, jossa ei ole painetta. Älä työskentele asioiden parissa, joista sinun tarvitsee aloittaa, vaan projekteihin, joista nautit ja joihin ei liity riskiä. Aloita pienestä ja keskity tiettyjen taitojen kehittämiseen, jotta voit sitten yhdistää nämä taidot uusiin projekteihin.

Saada apua

Mikään ei tietenkään voita henkilökohtaisen opetuksen hankkimista, joten jos tiedät jonkun, joka on hyvä kodin parantamisessa, tee-se-itse tai puutyössä, varmista, että saat hänet näyttämään sinulle köydet ja välittämään osoittimia.

Fyysisyys

Usko tai älä, monet tee-se-itse-työt voivat olla melko fyysisiä. Käytätpä sitten ruuvimeisseliä tai vain työnnät raskaita huonekaluja ympäri huonettasi, tämä kaikki vaatii voimaa, voimaa ja kestävyyttä. Itse asiassa se vaatii myös melkoisen määrän kestävyyttä pelkästään kipukynnyksen ja ihosi sitkeyden suhteen: monet ihmiset luopuvat ruuvimeisselin käytöstä, koska heidän kätensä sattuu tai koska heidän otteensa irtoaa.
Tämä on taas jotain, jota voit itse asiassa parantaa harjoittelemalla, mutta sitä on myös mahdollista parantaa käyttämällä kohdennettua voimaharjoittelua. Harjoittele kyynärvarsia ja pitovoimaa esimerkiksi tekemällä pyyhevedoksia tai tekemällä kiharoita leveällä tangolla. Samoin painojen nostaminen tiukentaa pitoasi (vältä käsineiden käyttöä) sekä kestävyyttäsi ja kykyäsi jatkaa.

Pienemmät työt

Varmista lopuksi, että käytät kaikki tilaisuudet oppia, kun se tulee esille. Tämä tarkoittaa sitä, että kaikki pienemmät työt tehdään itse: tämä voi tarkoittaa omien  tai se voi tarkoittaa vain apua/ohjeiden pyytämistä, kun ammattilaiset tulevat tekemään sen puolestasi. Ja sinun ei pitäisi koskaan pelätä rakentamasta litteitä huonekaluja!